מדוע אנחנו רוצים לדעת ש"אכלנו אותה"
מדוע אנחנו מחפשים להקטין את חוסר הוודאות גם במחיר של הגברת התחושה הלא נעימה?
חבר סגל בכיר בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב. מרצה בכיר וחוקר בתחום תהליכי קבלת החלטות.
מחקריו נוגעים בקשר בין רגשות והתנהגות. בוחן כיצד רגשות נצפים ונחווים (לדוגמא, חרטה) משפיעים על בחירות אותן מבצעים אנשים (צרכנים) בניסיון לווסת את עוצמת הרגשות וכיצד בחירות אלה משפיעות (לטוב ולרע) על החלטות כלכליות יומיומיות.